Čakáte dvojičky? Výbava pre dvojičky, trojičky.

Úvod BlogVýbava pre dvojičky

     Očakávanie bábätka v rodine prináša veľa radosti, pre najbližších aj trošičku starostí. Jednou z nich je príprava výbavičky pre bábätko. Sú mamičky, ktoré radosť i starosť pociťujú dvojnásobne (trojnásobne, ...). Samozrejme, sú to mamičky dvojčiat (trojčiat, ...).

     Pri chystaní oblečenia pre dvojičky to nie je žiaden problém, všetko odrazu nakúpia 2-krát, pre trojičky 3-krát. Pri oblečení to inak nejde. Kým napríklad vanička postačí len jedna, samozrejme v prípade, že sa mamička s oteckom nechystá kúpať obe detičky - dvojičky naraz, pri výbavičke je potrebné zabezpečiť dvojnásobne viac vecí. Ak mamička vie, či sa jej narodia dvaja chlapčekovia, dve dievčatká alebo dievčatko a chlapček, je to trošičku jednoduchšie. Vždy má však viac možností. V každom prípade sa môže rozhodnúť, či chce kojenecké oblečenie dvojičiek rozlišovať od najmenšieho bábätka. Ak nie, nakúpi každý kúsok – či už bodyčko, poldupačky, kabátik a iné vždy po dva rovnaké kusy. V tomto to ide veľmi jednoducho pri dvoch dievčatkách a dvoch chlapčekoch. Ak mamička očakáva dievčatko a chlapčeka a nechce dôsledne rozlišovať oblečenie pre dvoje deti, musí vyberať z neutrálnych farieb, čo v dnešnej ponuke obchodov nie je problém, najmä čo sa týka eshopov. Vyberať môže z bielej, žltej, béžovej, fialovej a podobných farieb oblečenia, ktoré nie sú vyslovene chápané ako „dievčenská alebo chlapčenská" farba. Ak sa mamička rozhodne rozlišovať oblečenie svojich dvojičiek, vyberať by mohla z oblečenia, ktoré síce nie je úplne rovnaké, je však z tej istej „série". Môže mať napríklad odlišnú potlač (obrázok), odlišnú farbu pri zachovaní rovnakého strihu, prípadne iné detaily. Niektoré eshopy už myslia i na rodičov dvojčiat a majú priamo v ponuke kombinácie oblečenia pre dvojičky. Je dobré zabezpečiť si konkrétne dvojice výbavičiek hneď, kombinácie z iných obchodov by bolo pravdepodobne ťažko zosúladiť.

    Akú veľkosť pre oblečenie pre dvojičky vybrať? Treba podotknúť , že dvojčatá mávajú zvyčajne nižšiu pôrodnú hmotnosť, resp. výšku, preto by sa mamičky mali pravdepodobne poohliadnuť po menších veľkostiach výbavičiek – minimálne veľkosť 56, prípadne aj 50.

Copyright 2016 - 2024 © Eshop KOALE - detské oblečenie pre detičky (kojenecké oblečenie)

Používaním stránok prevádzkovateľa, súhlasíte s používaním nevyhnutných cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť služby.