Zásady ochrany osobných údajov

Úvod Informácie Ochrana osobných údajov

Informácie o tom, ako nakladáme s Vašimi osobnými údajmi podľa Všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov (GDPR) a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

Vaše osobné údaje zbiera (Správca osobných údajov):

Mgr. Alena Kožáková – KOALE,

Staškov 845, 023 53 Staškov,

IČO: 47343516, DIČ: 1049872043.

Email: koale@post.sk

Správca nemá zodpovednú osobu poverenú vykonávať dohľad nad ochranou osobných údajov.

 

Zbierané osobné údaje:

Kontaktný formulár:

e-mailovú adresu.

Formulár k získaniu zľavy:

e-mailovú adresu.

Informačné e-maily (Novinky a akcie e-mailom):

e-mailovú adresu.

Objednávka:

meno,priezvisko,kontaktnú adresu, fakturačnú adresu, adresu dodania, e-mail, telefón, prípadne titul, názov firmy, IČO, DIČ, IČ DPH.

 

Dôvod a účel zberu osobných údajov:

Kontaktný formulár:

na základe uzavretia (plnenia) budúcej zmluvy, aby ste sa mohli dotazovať ohľadom našej ponuky, resp. Vašej objednávky.

Formulár k získaniu zľavy:

na základe uzavretia (plnenia) budúcej zmluvy so zľavou.

Informačné e-maily (Novinky a akcie e-mailom):

na základe Vášho súhlasu, aby Vám mohli byť zasielané informačné e-maily.

Objednávka:

na základe uzavretia a plnenia zmluvy a zákonnej povinnosti, aby mohla byť vybavená objednávka a mohli byť zákonne vystavované a archivované daňové doklady. Kontaktné údaje uvedené v objednávke môžeme na základe oprávneného záujmu využiť i na zasielanie e-mailov a SMS správ.

 

Doba uchovávania osobných údajov:

Kontaktný formulár:

do ukončenia konverzácie, maximálne po dobu jedného roku.

Formulár k získaniu zľavy:

do uzavretia kúpnej zmluvy, maximálne po dobu jedného roku.

Informačné e-maily (Novinky a akcie e-mailom):

po dobu siedmich rokov alebo do odvolania súhlasu (ukončenia odberu).

Objednávka:

po dobu stanovenú legislatívou.

 

Spracovávateľ osobných údajov:

Mgr. Alena Kožáková – KOALE, Staškov 845, 023 53 Staškov, IČO: 47343516, DIČ: 1049872043.

All4Net s.r.o., IČO: 36 654 965, Karpatské námestie 10A, 831 06 Bratislava.

Slovenská pošta, a. s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36631124.

Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Petit press, a.s., Lazaretská 12, 811 08 Bratislava 1, IČO: 35 790 253.

 

Súbory cookie

Používajú sa kvôli lepšej funkčnosti stránok, napr. prispôsobovanie zobrazenia, ďalej k analýze návštevnosti webu, z akej stránky prichádzate, ako dlho sa na stránke zdržíte a podobne. Prezeraním a používaním  webu súhlasíte a akceptujete túto skutočnosť. Cookies sa spracovávajú na základe oprávneného záujmu.

Používanie súborov cookie môžete vo svojom prehliadači zakázať.

 

Osobné údaje osôb mladších než 16 rokov

Tento eshop nie je určený pre osoby mladšie ako 16 rokov. Osobby mladšie ako 16 rokov môžu eshop používať iba s udeleným súhlasom jeho zákonného zástupcu.

 

Vaše práva

Dotazovať sa aké osobné údaje sa spracovávajú, za akým účelom, v akom rozsahu, ako dlho a kto má k nim prístup.

Môžete požiadať o opravu alebo výmaz týchto údajov.

Môžete požiadať o ukončenie zasielania informačných e-mailov alebo sa sami môžete kedykoľvek odhlásiť v pätičke akéhokoľvek e-mailu.

 

Pokiaľ si myslíte, že Vaše údaje sa spracovávajú v rozpore s právnymi predpismi, prosím, kontaktujte ma.

 

Pokiaľ nebudete s riešením Vašej sťažnosti spokojní, môžete podaľ sťažnosť na Úrad pre ochranu osobných údajov.

 

Tieto zásady sú platné a účinné od 25. 5. 2018.

 

 

 

Copyright 2016 - 2018 © Eshop KOALE - detské oblečenie pre detičky (kojenecké oblečenie)

Používaním stránok prevádzkovateľa, súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.